Hjem Tjenester vi tilbyr Support webdesign Klienter Om oss Referanser  
Vi ringer deg
Skriv telefonnummeret ditt i feltet under og vi ringer deg tilbake.
 
 
Tjenesten inneholder:

Vedlikehold av server. Vi har full oversikt over serveren, både hardware, software og operativsystem. Vi rydder innvendig i datamaskinen, fjerner støv som samler seg inne i serveren. Rutinen blir fulgt tettere ettersom det dreier seg om en server.

Vedlikehold av klientmaskiner. Vi har full oversikt over klientmaskinene, både hardware, software og operativsystem. Vi rydder innvendig i datamaskinen, fjerner støv som samler seg inne i maskinen.

Gjennomgang av backup. Backup er et viktig element. Vi gjennomgår backup-logen, og dobbelsjekker mediene, for å forsikre oss at de er hundre prosent troverdige.

Oppdatering av sikkerhetspakker. Siden nye operativsystemer inneholder mange sikkerhetshull som gjør at uvedkommende kan misbruke dem, oppdaterer vi sikkerhetspakkene både på serveren og klientmaskiner med en gang de blir tilgjengelige.

24 timers gratis telefonsupport. Man kan ringe og stille spørsmål om hva som helst.

Et visst antall gratis supporttimer er inkludert i tjenesten. Vi lager denne driftsavtalen etter behov, etter hvor mange timer support legekontoret har bruk for. For å kartlegge hvor mange timer hvert legekontor har bruk for,  gjennomfører vi i begynnelsen av kontrakten en to ukers periode, der vi finner ut hvor stort behov klinikken har og utarbeider en driftskontrakt ut fra dette. For disse to uker avtaler vi på forhånd hvor mye en supporttime vil koste under denne perioden. Hvis det senere viser seg at klinikken har behov for flere supporttimer enn det tidligere avtalte, kan vi endre på den opprinnelige kontrakten. Hvis dere bruker opp deres gratis supporttimer i løpet av en måned, og har bruk for flere timer, er det fast bestemt  timepris på disse supporttimene.

Eksempel: Legekontoret Medicus vil hyre Pcpark. Etter en prøveperiode på to uker, hvor Medicus har betalt 500 kr. per supporttime, foreslår pcpark en driftsavtale som ser slik ut: under prøveperioden har de i gjennomsnitt brukt rundt 10 supporttimer, og ut fra dette er det lønnsomt for dem å tegne en avtale som koster 3300 kr. i måneden. I denne avtalen får Medicus 5 gratis supporttimer. Pcpark mener at Medicus under prøveperioden trengte 10 supporttimer. Dette var imidlertid fordi man befant seg i startfasen, og at de i fremtiden egentlig ikke ville behøve mer enn 5 timer i måneden, etter hvert som pcpark har fått kontroll over driften. Ut over de 5 supporttimene koster det 650 kr. for hver supporttime de behøver

Om tjenesten
Backup

 
priser er eks. mva.

 
 
 
  Klikk for våre pc tilbud. For spesialtilbud på større bestillinger fyll ut kontakt skjema.

 
  Klikk for øyeblikkelig hjelp. Respons tid 15minutter.