Hjem Tjenester vi tilbyr Support webdesign Klienter Om oss Referanser  
Vi ringer deg
Skriv telefonnummeret ditt i feltet under og vi ringer deg tilbake.
 
 
Tjenester

PC Park tar et totalt ansvar for alle sider ved din basis IT-infrastruktur- alt fra support av hver enkelt PC-bruker til driften av ditt datasenter. Vi tar hånd om dine daglige utfordringer relatert til alt fra hver arbeidsstasjon til driften av servere og nettverk.

Selv om vi er et eksternt firma, hvilket innebærer outsourcing, vil vi arbeide for dere med samme hengivelse og ansvarsfølelse som om vi var en IT-ansvarlig ansatt hos dere på heltid. Vi er til deres disposisjon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året, og å bruke oss vil dessuten være en langt rimeligere løsning enn å ansette en IT-ansvarlig på heltid.

Mens andre firmaer tilbyr standardiserte tjenester som ikke nødvendigvis er tilrettelagt kundens spesielle behov, vil våre tjenester bestandig tilpasses hver enkelt kunde, ved at vi på forhånd undersøker deres system og avgjør hvilke tjenester som passer for dere. På denne måten unngår man at det utføres unødvendig arbeid, hvilket fører til en mer økonomisk løsning for dere.

Foruten IT-konsulenttjeneste, tilbyr vi også datautstyr. Vi leverer alt fra system til hardware og software, og sørger alltid for å finne det beste utstyret til lave priser. Vi holder selv oversikten over antall produktlisenser og garanti på hardware, slik at kunden ikke trenger bekymre seg for slike ting.

For nærmere beskrivelse av våre forskjellige tjenester, se menyen til venstre.

 


 
 

 
 

 
  Klikk for øyeblikkelig hjelp. Respons tid 15minutter.