Hjem Tjenester vi tilbyr Support webdesign Klienter Om oss Referanser  
Vi ringer deg
Skriv telefonnummeret ditt i feltet under og vi ringer deg tilbake.
 
 
IT-Drift

PC Park tar et totalt ansvar for alle sider ved din basis IT-infrastruktur- alt fra support av hver enkelt PC-bruker til driften av ditt datasenter. Vi tar hånd om dine daglige utfordringer relatert til alt fra hver arbeidsstasjon til driften av servere og nettverk.

Selv om vi er et eksternt firma, hvilket innebærer outsourcing, vil vi arbeide for dere med samme hengivelse og ansvarsfølelse som om vi var en IT-ansvarlig ansatt hos dere på heltid. Vi er til deres disposisjon 24 timer i døgnet, 7 dager i uken, 365 dager i året, og å bruke oss vil dessuten være en langt rimeligere løsning enn å ansette en IT-ansvarlig på heltid.

Vedlikehold av server. Vi har full oversikt over serveren, både hardware, software og operativsystem. Vi rydder innvendig i datamaskinen, fjerner støv som samler seg inne i serveren. Rutinen blir fulgt tettere ettersom det dreier seg om en server.

Vedlikehold av klientmaskiner. Vi har full oversikt over klientmaskinene, både hardware, software og operativsystem. Vi rydder innvendig i datamaskinen, fjerner støv som samler seg inne i maskinen.

Gjennomgang av backup. Backup er et viktig element. Vi gjennomgår backup-logen, og dobbelsjekker mediene, for å forsikre oss at de er hundre prosent troverdige.

Oppdatering av sikkerhetspakker. Siden nye operativsystemer inneholder mange sikkerhetshull som gjør at uvedkommende kan misbruke dem, oppdaterer vi sikkerhetspakkene både på serveren og klientmaskiner med en gang de blir tilgjengelige.

24 timers gratis telefonsupport. Man kan ringe og stille spørsmål om hva som helst.

Et visst antall gratis supporttimer er inkludert i tjenesten. Vi lager denne driftsavtalen etter hvor mange timer support det er behov for. I denne driftskontrakten avtales også prisen for supporttimene. Hvis det senere viser seg at det er behov for flere supporttimer enn det tidligere avtalte, kan vi endre på den opprinnelige kontrakten. Hvis dere bruker opp deres gratis supporttimer i løpet av en måned, og skulle ha bruk for flere timer, vil disse supporttimene ha en fast bestemt  timepris.


 
 

 
  Klikk for øyeblikkelig hjelp. Respons tid 15minutter.