Hjem Tjenester vi tilbyr Support webdesign Klienter Om oss Referanser Hjelp
Vi ringer deg
Skriv telefonnummeret ditt i feltet under og vi ringer deg tilbake.
 
 
Backup

Backup er et viktig element i IT-drift. Å ha en god backup-løsning kan spare organisasjonene for mye penger og stress. Vi sørger for en god backup-rutine samtidig som vi også gjennomgår mediene i vår månedlige vedlikeholdsrutine, slik at vi er dobbeltsikre på at backup-dataene er intakte og feilfrie. Vi lagrer også de gamle backupene i eksterne lagringsmedia, slik at vi kan gå tilbake i tid hvis det skulle være behov for dette.

Det å skifte tape/media i riktig tid spiller ikke så stor rolle når tape/media er ulesbar eller rett og slett ødelagt, korrupt eller inneholder feil data. En utbredt feil hos legekontorer, er at man ikke verifiserer om backupenes data er intakte og feilfrie. Slik kan man aldri være helt trygg på at backuprutinen er feilfri, selv om man ellers følger backup-rutinen til punkt og prikke.

Når det først har inntruffet en katastrofe, er det viktig å ha en backup som du kan stole på, hvis ikke bruker man unødvendig tid på å få igjen tapte data. Det er ikke alltid sikkert at du gjenfinner de tapte data, og alternativet i slike tilfeller vil være å legge inn all journal- og pasientinformasjon på nytt igjen, hvilket er et høyst anstrengende og tidkrevende arbeid.

PC Park gjør alt for å hindre slike situasjoner, ved å gjøre en grundig bakgrunnsjobb.

Klienter
Last ned brosjyre (PDF format)
Last ned produktinfo (PDF format)

 
 

 
 

 
  Klikk for øyeblikkelig hjelp. Respons tid 15minutter.
 
 
  Last ned brosjyre (pdf)
Last ned produktinfo (pdf)